Bel voor meer informatie 010 - 3075433

Over personal trainer

Geoffroy Keeldar

Personal Trainer Geoffroy Keeldar

Leuk dat je interesse toont in de personal training lessen die ik dagelijks geef. Ik ben Geoffroy Keeldar, 23 jaar. Mijn passie voor fitness begon 6 jaar gelden. De eerste keer in de sportschool was voor mij best indrukwekkend. Mijn doel was om breder en gespierder te worden maar wist niet direct hoe ik dit kon bereiken. Toen als beginnende sporter was ik op zoek naar informatie. Ik wam er al snel achter dat iedereen een eigen visie had hoe ik het best mijn doelen kon bereiken. Mijn zoektocht op het internet naar informatie over fitness, maakte dit alleen maar lastiger. Steeds wanneer ik dacht de juiste manier gevonden te hebben werd dit weer op een andere website tegen gesproken. Als leek was het voor mij destijds moeilijk om een manier te vinden hoe ik doormiddel van fitness op een juiste, gezonde en efficiƫnter manier kon groeien.

Uiteindelijk heb ik hierin mijn draai kunnen vinden door het vak fitness te bestuderen. Dit ging natuurlijk met vallen en opstaan. Door veel zelf uit te proberen weet ik nu heel goed wat wel en niet werkt.
Na jaren studeren, oefenen en proberen heb ik mijn doel kunnen bereiken. Hierdoor is mijn enthousiasme over fitness alleen maar groter geworden. Omdat ik van mijn hobby inmiddels mijn beroep hebt gemaakt volg ik diverse opleidingen waaronder sportopleiding Vitvak A.

Inmiddels geef ik met veel passie personal training. Ik weet als geen ander hoe lastig en zwaar de weg kan zijn wanneer je in een sportschool een doel probeert te halen, maar niet zeker weet of je juist bezig bent. Met mijn ervaring, opleiding en kennis kan ik als personal trainer mensen helpen om hun doel aanzienlijk te versnellen.